UNDANG-UNDANG - lawak santai aje
LAWAK :

UNDANG-UNDANG

Isnin, 7 Oktober 2013
UNDANG-UNDANG
UNDANG-UNDANG
tak mengira pangkat dan darjat..
salah tetap salah

Share this article :

+ ulasan + 22 ulasan

7 Oktober 2013 10:50 PG

bagus kalau begitu...kadangkala manusia ni kurang adil...pakai undang2 rimba...salam kenal.

7 Oktober 2013 11:09 PG

KIKIKIKI--- opss sory tergelak

7 Oktober 2013 11:14 PG

bagus2..:)

7 Oktober 2013 11:58 PG

bagus betul macam ni. hehe

7 Oktober 2013 12:47 PTG

Hahahahah...suka sgt tgk kalau mcm nih. Undang2 tak kira sapa2. Yg salah tetap salah...wakakakkakaa...padan muka.

7 Oktober 2013 2:45 PTG

ada jugak pegawai JPJ sendiri tak tau kegunaan petak parking yang betul :)

7 Oktober 2013 4:15 PTG

terbaik.. :D

7 Oktober 2013 4:34 PTG

hahahahahaha

7 Oktober 2013 10:52 PTG

baru lah adil & saksama cmni..haha

7 Oktober 2013 11:50 PTG

terbaik, memang betul, tak kira laa siapa kan, law is still law :)

8 Oktober 2013 12:13 PG

padam mukaaaa. hahaha. puasss hati aq kat jpj

9 Oktober 2013 12:31 PTG

kadangkala sukar untuk berlaku adil

9 Oktober 2013 12:32 PTG

tak salah untuk gelak.. huhuhuhu

9 Oktober 2013 12:35 PTG

salah tetap salah

9 Oktober 2013 12:48 PTG

berani kerana benar

9 Oktober 2013 12:51 PTG

masalahnya.. siapa yang seberani ini?

9 Oktober 2013 12:54 PTG

bukan tak tahu,, kadangkala terlupa

9 Oktober 2013 12:58 PTG

memang berani

9 Oktober 2013 1:00 PTG

huhuhuhu

9 Oktober 2013 1:02 PTG

undang-undang dah ada.. cuma siapa yang berani nak laksanakan

9 Oktober 2013 1:06 PTG

tak siapa pun boleh langgar undang-undang

9 Oktober 2013 1:11 PTG

marah betul nampaknya dengan JPJ

Catat Ulasan

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger