lawak santai aje
LAWAK :
Recent Posts

Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/10/2018


Rabu, 17 Oktober 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

jom join giveaway
giveaway tamat pada 30 Oktober 2018

komen mengenai blog sha:
Blog Cantik dan Kemas... susun atur widget yang kemas dan tersusun..
Pemilihan warna latar yang tepat.. 
pengunaan bahasa yang mudah dan menarik..
Blog yang sangat cemerlang dan sejuk mata memandang..

hehehe..semoga puji-pujian ini menyentuh hati sha untuk memilih saya sebagai pemenang giveaway... hik hik hik
Rabu, 10 Oktober 2018

GPC Kawaii Octopus Giveaway

klik banner untuk join giveaway
giveaway tamat pada 14 Oct 2018


Selasa, 9 Oktober 2018

THANK YOU LAZADA


Alhamdulillah rezeki..

Menang RM 150.00..  Lama dah tak join contest macam nih.. Syukur terpilih.. Pemilihan secara random katanya...
Hurmmm rasanya macam tak random..
KENAPA????
sebab Lazada ada semua detail aku nama penuh berserta alamat rumah sekali...
rasanya Lazada pilih pemenang mereka yang menyertai contest ini yang juga pembeli tegar kat lazada...
SEBAB? alamat kalau aku beli barang kat Lazada bukan alamat IC aku, alamat yang ada pada LAZADA adalah alamat khas aku beli barang... SEBAB aku kerja.. rumah taklde orang orang.. Jadi aku guna alamat rumah mak aku..
JADIIIIIII.. rasanya... kalau nak menang... rajin-rajinlah shopping kat LAZADA... hehehehe..
BETUL KE BOHONG?
Entah.. ya kot?
Tapi dah memang aku sangat selesa beli barang kat LAZADA..
Barang murah, penghantaran cepat, barang diterima dalam kondisi yang memuaskan hati, pemulangan barang yang mudah... aku memang sangat puas hati dengan perkhidmatan mereka..
Dah menang nih.. boleh beli barang lagi kat LAZADA..
barang APA?
Hurmmm ?????  Nantilah kalau rajin aku kasi UP barang yang aku beli.
Jumaat, 5 Oktober 2018

Beauty Giveaway By Mrs Pip

jom join giveaway
klik banner untuk join giveaway
tamat pada 6 Oct 2018

apa yang korang aku mengenai blog mrs pip?
Aku suka sebab ada giveaway.. boleh aku join.. ada peluang menang hadiah.. hehehe
Isnin, 24 September 2018

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Jom join giveaway
klik banner untuk join
tamat pada 14 Oct 2018

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai

jom join giveaway
klik banner untuk join giveaway
tamat pada 18 Oktober 2018

tips atau nasihat kepada ibu-ibu yang sedang mengandung

Kepada ibu-ibu mengandung... masa mengandung nilah mintalah apa sahaja yang nak makan.. minta aje.. insyaallah akan ditunaikan oleh kaum bapa.. walhal permintaan itu bukanlah kerana mengidam semata pun akan bakal ditunaikan.. kerana kaum bapa taknak baby kempunan..
Cubalah...
cepat atau lambat insyaallah dapat.

ALHAMDULILLAH REZEKI

Alhamdulilah rezeki pagi ni.. dapat tahu menang giveaway..
hadiahnya topup RM10
terima kasih pada penganjur dan sponsor hadiah tersebut


Khamis, 20 September 2018

TAKUT KENA CURI


Isnin, 17 September 2018

TANDAS BERGERAK



Ahad, 16 September 2018

SUSU LEMBU


Sabtu, 15 September 2018

PENAT DUDUK?


Jumaat, 14 September 2018

SATU PERMINTAAN


Khamis, 13 September 2018

BILA NAK PENUH AIR NI??


Rabu, 12 September 2018

TERJEMAHAN


Selasa, 11 September 2018

BASIKAL


Isnin, 10 September 2018

LOVE & HATE


Ahad, 9 September 2018

TERJEMAHAN


Sabtu, 8 September 2018

Giveaway Zati Yang Pertama ! "Semangat Merdeka"

klik banner untuk join giveaway
giveaway tamat pada 17 september 2018


PANTUN
ANAK AYAM BERPALING MUKA
ANAK ITIK BERSUKA - RIA
31 OGOS HARI MERDEKA
16 SEPTEMBER HARI MALAYSIA
Jumaat, 7 September 2018

PONDOK POLIS


Pengikut

Dikuasakan oleh Blogger.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger