lawak santai aje
LAWAK :
Recent Posts

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

jom join giveaway
klik banner untuk join giveaway
giveaway tamat pada 30 November 2018
Isnin, 12 November 2018

Giveaway #1 by YEASLMN

klik banner untuk join giveaway
tarikh tamat belum dimaklumkan lagi
Khamis, 8 November 2018

Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 2/12 2018

Selamat hari lahir mai.. panjang umur dan murah rezeki.. aminnnnnn

komen untuk blog mai
cantik.. kemas dannn menarik
Rabu, 7 November 2018

#7YearsAnniversaryGiveaway Dunia Zumal

klik banner untuk join giveaway
tamat pada  30 November 2018
Isnin, 5 November 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest

BLOGGER CONTEST LAZADA DATANG LAGI
SEPERTI BIASA.. HADIAH LUMAYAN, SYARAT MUDAH SERTA SEMUA ORANG BOLEH MENANG!!!!!

YA .. SEMUA ORANG BOLEH MENANG..
JOIN AJE DAH DAPAT VOUCHER RM 30.00 

HANYA PERLU SERTAI AJE CONTEST INI

MACAM MANA NAK JOIN CONTEST??????

MUDAH SANGATTTTTTT

KLIK BANNER DIATAS DAN IKUT SEMUA SYARAT YANG LAZADA TETAPKAN
Jangan risau.. Syaratnya tak susah mana pun.. Mudah sangat.. Dan yang lebih penting ialah semua orang boleh menang.

Contest Bermula dari 1 November Hingga 11 November

Contest ini adalah bersempena dengan 
11.11 sale (https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1) that will take place on 11 November 2018 on Lazada Malaysia.
11.11 Shopping Festival - THE BIGGEST ONE DAY SALE is here!

Prices as low as RM1, Discounts up to 90% Off, Collectible Vouchers worth RM11,000,000, SLASH IT and SHAKE IT...
Klik banner untuk mendapatkan harga dan tawaran hebat tersebut.


OK.. OK.. OK..
berbalik pada syarat contest
syarat LAZADA ialah kita kena kongsikan 3 Barang wishlist yang kita nak beli semasa shopping festival LAZADA 11.11

Kalau ikut senarai wishlist aku memang banyak..
ada 79 barang

TAPI BERIKUT ADALAH 3 BARANG YANG MEMANG AKU SANGAT TERINGIN NAK BELI SEMASA 11.11 SALE



Harga Biasa RM 199.00 ada potongan 76% harga promosi hanya RM 47.88...
Murah tu... Murah sangat-sangat.. Tapi kalau beli masa 11.11 nanti harganya ialah          RM?5.00.. Kena tunggu 11.11 nanti untuk harga promosi
Dengan ada alat ni.. kerja-kerja menyental bilik mandi akan menjadi lebih mudah..
korang kalau berminat juga.. klik aje gambar kat atas tu..
berbaloi dan murah.. tawaran harga yang sangat hebat.


Ini barang memang rare.. visor untuk cermin belakang Toyota Unser.. cari le kat pasaran luar.. memang susah nak jumpa ..
harganya murah aje.. RM165.00
tapi kalau nak lagi murah tunggu 11.11 sale harganya jatuh lagi.. 
HARGANYA RM1?8.50.. 
Kalau dah harga RM165.00 tu dah cukup murah.. harga pada 11.11 sale nanti pasti harga yang memang gilerrr tak boleh nak tolaknya.. tersangatlah murah itu pasti..
klik le gambar kalau berminat juga.




Gelungsur untuk kanak-kanak.. Harga RM86.00 sahaja.. memang sesuai untuk anak-anak aku yang tengah aktif dan cergas.. 
kemudahan untuk anak-anak bermain dirumah.. letak dekat tepi kolam renang untuk budak-budak perghhh.. dah macam taman tema air mini kat rumah... hehehe
tapi aku menantikan 11.11 sale nih.. harganya ialah RM?7.00
11.11 SALE dinanti dengan penuh debaran.. berapa agaknya harga promosi tak masuk akal yang akan ditawarkan agaknya.
Klik gambar untuk mereka yang juga berminat nak beli.



JOM SEMUA SHOPPING DI LAZADA
Harga yang pasti sangat murah.. 
tandakan tarikh 11.11.2018 ini dikalender anda
tawaran harga serendah dari RM1, Discounts up to 90% Off, Collectible Vouchers worth RM11,000,000, 
SLASH IT and SHAKE IT...
Jumaat, 2 November 2018

SHOPPING VOUCHER KEMENANGAN LAZADA


Hari tu kan menang voucher LAZADA RM 150.00 hehehe..

Ni le barang yang aku beli.. semuanya barang untuk cik puan huhuhuhu..

Hehehe sayang bini punya pasal.. semuanya untuk dia..

Senarai Wishlist aku kena tunggu le nampaknya..

Kena tunggu bonus baru boleh beli.. Tunggu LAZADA buat contest lagi.. Mana tahu LAZADA bagi peluang menang lagi.. hehehe
Selasa, 30 Oktober 2018

Segmen Saya Nak Buku Free by Cuya

jom join segmen
klik banner untuk join segmen
tamat pada 18 nov 2018

Jumaat, 19 Oktober 2018

Birthday giveaway by Mazuriah Mohamed

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/10/2018


Rabu, 17 Oktober 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

jom join giveaway
giveaway tamat pada 30 Oktober 2018

komen mengenai blog sha:
Blog Cantik dan Kemas... susun atur widget yang kemas dan tersusun..
Pemilihan warna latar yang tepat.. 
pengunaan bahasa yang mudah dan menarik..
Blog yang sangat cemerlang dan sejuk mata memandang..

hehehe..semoga puji-pujian ini menyentuh hati sha untuk memilih saya sebagai pemenang giveaway... hik hik hik
Rabu, 10 Oktober 2018

GPC Kawaii Octopus Giveaway

klik banner untuk join giveaway
giveaway tamat pada 14 Oct 2018


Selasa, 9 Oktober 2018

THANK YOU LAZADA


Alhamdulillah rezeki..

Menang RM 150.00..  Lama dah tak join contest macam nih.. Syukur terpilih.. Pemilihan secara random katanya...
Hurmmm rasanya macam tak random..
KENAPA????
sebab Lazada ada semua detail aku nama penuh berserta alamat rumah sekali...
rasanya Lazada pilih pemenang mereka yang menyertai contest ini yang juga pembeli tegar kat lazada...
SEBAB? alamat kalau aku beli barang kat Lazada bukan alamat IC aku, alamat yang ada pada LAZADA adalah alamat khas aku beli barang... SEBAB aku kerja.. rumah taklde orang orang.. Jadi aku guna alamat rumah mak aku..
JADIIIIIII.. rasanya... kalau nak menang... rajin-rajinlah shopping kat LAZADA... hehehehe..
BETUL KE BOHONG?
Entah.. ya kot?
Tapi dah memang aku sangat selesa beli barang kat LAZADA..
Barang murah, penghantaran cepat, barang diterima dalam kondisi yang memuaskan hati, pemulangan barang yang mudah... aku memang sangat puas hati dengan perkhidmatan mereka..
Dah menang nih.. boleh beli barang lagi kat LAZADA..
barang APA?
Hurmmm ?????  Nantilah kalau rajin aku kasi UP barang yang aku beli.
Jumaat, 5 Oktober 2018

Beauty Giveaway By Mrs Pip

jom join giveaway
klik banner untuk join giveaway
tamat pada 6 Oct 2018

apa yang korang aku mengenai blog mrs pip?
Aku suka sebab ada giveaway.. boleh aku join.. ada peluang menang hadiah.. hehehe
Isnin, 24 September 2018

Giveaway : Let's Be Beautiful by Ana Suhana

Jom join giveaway
klik banner untuk join
tamat pada 14 Oct 2018

Giveaway Tudung Bawal by Cik Puan Rrai

jom join giveaway
klik banner untuk join giveaway
tamat pada 18 Oktober 2018

tips atau nasihat kepada ibu-ibu yang sedang mengandung

Kepada ibu-ibu mengandung... masa mengandung nilah mintalah apa sahaja yang nak makan.. minta aje.. insyaallah akan ditunaikan oleh kaum bapa.. walhal permintaan itu bukanlah kerana mengidam semata pun akan bakal ditunaikan.. kerana kaum bapa taknak baby kempunan..
Cubalah...
cepat atau lambat insyaallah dapat.

ALHAMDULILLAH REZEKI

Alhamdulilah rezeki pagi ni.. dapat tahu menang giveaway..
hadiahnya topup RM10
terima kasih pada penganjur dan sponsor hadiah tersebut


Khamis, 20 September 2018

TAKUT KENA CURI


Isnin, 17 September 2018

TANDAS BERGERAK



Ahad, 16 September 2018

SUSU LEMBU


Sabtu, 15 September 2018

PENAT DUDUK?


Jumaat, 14 September 2018

SATU PERMINTAAN


Khamis, 13 September 2018

Pengikut

Dikuasakan oleh Blogger.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger