NAK BERJAYA DALAM KERJAYA - lawak santai aje
LAWAK :

NAK BERJAYA DALAM KERJAYA

Rabu, 16 Oktober 2013
NAK BERJAYA DALAM KERJAYA
NAK BERJAYA DALAM KERJAYA
perlukah jadi seorang pengampu? 

Share this article :

+ ulasan + 11 ulasan

16 Oktober 2013 10:31 PG

oh tidak man.. ini dah macam hamba abdi tarafnya..

16 Oktober 2013 10:37 PG

bukat setakat dalam kerjaya, masa study dulu pun banyak kaki ampu~

16 Oktober 2013 12:06 PTG

Haha.. Dasyat jugak tren mengampu ni..

16 Oktober 2013 2:04 PTG

Mengampu ni rasanya mana-mana organisasi dalam dunia pun akan wujud. Cuma kat Malaysia ni, mengampu ni dah jadi macam sifat yang diwajibkan bagi sesiapa yang inginkan masa depan kerjaya yang lebih cerah. Hahaha

16 Oktober 2013 5:10 PTG

inilah realiti aiza.. niat hati ikhlas.. tapi bila dilihat balik dah macam mengampu pulak.. huhuhu

16 Oktober 2013 5:17 PTG

inilah realiti kehidupan.. kaki ampu ada kat mana-mana

16 Oktober 2013 7:39 PTG

tukang "air cond" boss ni mmg tak amanah >..<

16 Oktober 2013 10:07 PTG

say no to pengampuuu! huhu

16 Oktober 2013 10:32 PTG

Salam kenal...mengampu ni khas buat org2 yg tidak berpijak dibumi nyata...ala2 pontianak gitu hehe... Ida follow yer

16 Oktober 2013 10:33 PTG

Uitss rupanya memang dah follow ;)

17 Oktober 2013 3:45 PTG

takde kerja lah nak mengampu bagai ni..

Catat Ulasan

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger