KEMPEN CPUV/BE - TERIMA KASIH NUFFNANG - lawak santai aje
LAWAK :

KEMPEN CPUV/BE - TERIMA KASIH NUFFNANG

Sabtu, 26 Oktober 2013
Terima Kasih Nuffnang..

Aku sangkakan peristiwa aku kehilangan status Glitterati hari tu (SINI) akan menyebabkan aku menghadapi masalah untuk mendapatkan lagi kempen CPUV.. tapi ternyata Nuffnang masih memberikan peluang pada blog aku nih.. walaupun tak banyak tapi syukur Alhamdulillah rezeki aku dengan Nuffnang masih ada..

Kempen yang terbaru dari Nuffnang ialah THOR 2 GSC PARTNERSHIP..  Kempen bermula pada 25 Oktober 2013

Terima Kasih pada semua yang telah memberikan sokongan terhadap blog aku nih.. Sumbangan anda semua amat saya hargai



Share this article :

+ ulasan + 13 ulasan

26 Oktober 2013 1:21 PTG

tahniah man, mama lagilah...bulan 10 ni, ada satu je melekat... hihi

mama klik sini juga, hari ni free sikit.. :)

26 Oktober 2013 2:34 PTG

menarik! saya punya banyak jugak meleka cpuv nih..

sila layari http://www.shakroil.com untuk lihat...

26 Oktober 2013 2:44 PTG

alhamdulillah.. tahniah man.. ada rezeki tak ke mana.. :D

26 Oktober 2013 6:20 PTG

baguslah dpt sikit2 dari takde langsung kan, . len kali jgn men padam je. :)

26 Oktober 2013 9:07 PTG

tahniah yer. rezeki tuu..

26 Oktober 2013 10:12 PTG

@Norhasniza Khalid man punya pun dah slow.. dapat nih pun dah kira bagus

26 Oktober 2013 10:13 PTG

@ShakRoil ewAnT tahniah

26 Oktober 2013 10:13 PTG

@Mizz Aiza (Dunia Kecil) terima kasih aiza

26 Oktober 2013 10:14 PTG

@syuk shusuke hahahaha.. satu pengajaran tu..

26 Oktober 2013 10:14 PTG

@Nurul Faiz terima kasih

27 Oktober 2013 12:22 PG

Alhamdulillah.. rezeki. Semoga terus sukses :)

27 Oktober 2013 11:50 PG

tahniah..sy isi tabung thor kat sini :)

27 Oktober 2013 12:03 PTG

yeahhhhh,rezeki :D

Catat Ulasan

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger