Ogos 2017 - lawak santai aje
LAWAK :
Recent Posts

Segmen AIRAHSYAHIRAH.BLOGSPOT Cari Bloglist !

klik banner untuk join segmen
tamat pada 30/8/2017

Khamis, 24 Ogos 2017

Giveaway Blog Bycikrenex

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 24/9/2017
Rabu, 23 Ogos 2017

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Assalamualaikum
Hai korang. Kisahsidairy.com sedang mencari lebih 10 orang pemenang untuk memenangi Wang Tunai, Voucher, Top up dan barangan lain .Jom pakat Join Giveaway yang mudah ini.

Giveaway Merdeka By Kisahsidairy.com

Giveaway berlangsung bermula 16 OGOS sehingga 29 Ogos 2017

JOM JOIN GIVEAWAY NI BERAMAI-RAMAI, PAKAT SHARE UNTUK MEMERIAHKAN LAGI GIVEAWAY INI.


Giveaway by LZ

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/8/2017

pendapat ikhlas mengenai blog Lady in Red Planner 
Sejujurnya saya bukanlah layak nak komen blog orang.. cuma dah syaratnya suruh komen maka saya komenlah.. blog yang kemas dan teratur..  susun atur blog yang menarik dan sejuk mata memandang.. sekian komen dari saya hehehe


Jumaat, 18 Ogos 2017

Give Away Topup by Makbapakkauhijau

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 20/8/2017
Khamis, 17 Ogos 2017

Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com






Assalamualaikum dan salam sejahtera


Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com bermula pada jam 12.00 malam 10 Ogos 2017 sehingga 11.59 malam 30 Ogos 2017. Menawarkan pelbagai hadiah yang lumayan dan menarik untuk dimenangi oleh para peserta.
Semua blogger dijemput untuk menyertai giveaway ini.

Syarat - syarat :-
  • Follow Blog Sponsor 

  • Like Fanpage 

  • Add To Circle Sponsor 
  • Follow Instagram Sponsor  

  • Follow Twitter Sponsor 
  • Buat entri bertajuk Giveaway Ogos 2017 by www.aerillhassan.com 
  • Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan publish entri. 
  • Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI



17 pemenang bertuah akan dipilih dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 
 1 September 2017


Sekian , terima kasih




Rabu, 16 Ogos 2017

TENGKUBUTANG 6 MILLION PAGEVIEW GIVEAWAY

klik banner untuk join
tamat pada 31/8/2017

ATIEHILMI.COM FIRST GIVEAWAY UKHWAH KITA KERANA ALLAH

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 22/8/2017

Isnin, 14 Ogos 2017

Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious
Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

Senarai Hadiah Giveaway Preloved Comic By Elsaalicious

Tempat Pertama
3 Komik Lawak Kampus (Jilid 13, 14 & 15)

Tempat Kedua
2 Komik Lawak Kampus (Jilid 20 & 21)

Tempat Ketiga
1 Komik Lawak Kampus (Jilid 18)

Tempat Keempat
1 Komik Lawak Kampus (Jilid 25)

Saguhati
Bloglist Selama Sebulan X 10 Pemenang

Wah seramai 17 Pemenang Elsa cari. Apa tunggu lagi? Jom join

Okay Bismillah. Klik banner untuk join
Jumaat, 11 Ogos 2017

Planner Giveaway by Eeca Shyaa

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/8/2017

SULAMAN COMEL MERDEKA CONTEST

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/8/2017

Khamis, 10 Ogos 2017

Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com



Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com bermula dari saat ini sehingga 11.59 malam 14 Ogos 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 5 pemenang bertuah dicari dan akan menerima RM10 setiap seorang.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Blogwalking Merdeka 2017 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 14 Ogos 2017.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 21 Ogos 2017.

** sila klik pada banner untuk join segmen ini.....

GA : Jom Menang Barangan Lazada Bernilai RM20 by S.K.

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/8/2017



Barang yang ingin saya dapatkan dari LAZADA jika menang 

DIY Kinetic Space Sand With Colors (2kg) Theme Wooden Toy Building Blocks Puzzle milk lego rc games bricks (Sand)  

RM 19.90
harga dah diskaun tu.. tengah offer nih... huhuhuhu
harga asal RM64.. 
Rabu, 9 Ogos 2017

Merdeka Giveaway By penselduabee.blogspot.com

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 31/8/2017


Selasa, 8 Ogos 2017

Instant Shawl Giveaway by Mamapipie

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 20/8/2017


Chocolate Fan Giveaways by Sii Nurul

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 15/8/2017

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my

klik banner untuk join giveaway
tamat pada 16/8/2017




Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger