September 2014 - lawak santai aje
LAWAK :
Recent Posts

LATIHAN PENERBANGAN


Selasa, 30 September 2014

Segmen Bloglist Cun Oktober 2014 by Ekinnuar


Isnin, 29 September 2014

CIKU??


DUA PEMERINTAHAN YANG BERBEZA


Ahad, 28 September 2014

TAK TAHAN NAK MELEPAS?


Sabtu, 27 September 2014

DOG WALKING


Jumaat, 26 September 2014

DIMANA BREK??


Khamis, 25 September 2014

First Segmen : Jom Tambah Kawan ! by Lieya Yaya

Segmen akan berlangsung selama sebulan bermula 
21 September 2014 - 21 Oktober 2014 ( 6 ptg )


TAG


Rabu, 24 September 2014

SEGMEN: Kapas Putih October Bloglist

Segmen ni berakhir pada 7.59 am, 30 September 2014.

SEGMEN BLOGWALKING SAMPAI PENAT RRSYA EYRDINA #2


JANGAN BIMBANG


first time "segmen : blog review"


Selasa, 23 September 2014

segmen: saya sayang blog saya


KENAPA PEREMPUAN KE TANDAS BERPASANGAN


TAHNIAH


Isnin, 22 September 2014

BASIKAL @ PENGGELEK JALAN


Ahad, 21 September 2014

Segmen Pencarian Bloglist September by Syahirah Valiant

VINTAGE

Due date : 26 September 2014
Sabtu, 20 September 2014

LOVE & HATE


JANGAN BERENANG


Jumaat, 19 September 2014

ELAKKAN DARI DITANYA WANITA SOALAN INI


Khamis, 18 September 2014

TELANJANG SEPANJANG MASA


Rabu, 17 September 2014

Segmen Blogwalking Lestari


Selasa, 16 September 2014

ARKITEK


TEORI DARWIN


Isnin, 15 September 2014

A TABLE


Ahad, 14 September 2014

KOPI ATAU TEH


Sabtu, 13 September 2014

KEMALANGAN NGERI


Jumaat, 12 September 2014

NUFFNANG


Agak lama aku tak update pasal Nuffnang.. bukan aku merajuk dengan Nuffnang.. malah aku cukup gembira dengan Nuffnang.. tak putus-putus bagi CPUV kat blog aku nih..
kesibukkan aku dengan blog Giveaway aku membuatkan aku sedikit mengabaikan blog aku nih.. maaf pada semua pengunjung yang singgah ke blog aku nih macam singgah ke blog yang tidak punya admin lagi.. huhuhuhu.. maafkan aku semua.. aku macam dah terlalu obses dengan blog yang aku buat untuk join Giveaway.. banyak masa aku habiskan untuk menyertai giveaway, segmen dan contest..
Entry nih aku buat khas untuk ucapkan terima kasih pada Nuffnang yang masih terus berikan kepercayaan untuk blog aku ini menerima kempen CPUV yang berterusan.. setakat ini ada 1 CPUV ongoing untuk blog aku nih dan 3 CPUV untuk blog Giveaway aku..
Terima kasih juga pada semua yang masih terus berkunjung ke blog aku nih dan menyumbangkan klik-klik yang berharga.. TERIMA KASIH SEMUA..

JEMPUT SEMUA UNTUK BERKUNJUNG KE BLOG GIVEAWAY AKU
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/
Khamis, 11 September 2014

NINJA TURTLE


BACA DULU SEBELUM CURI


Rabu, 10 September 2014

SEWAKTU KECEMASAN


Selasa, 9 September 2014

PEDULIKAN PANDANGAN ORANG


Isnin, 8 September 2014

SEGMEN : BLOGLIST SEPTEMBER by MOMMYLIZZ

TARIKH TUTUP : 15 SEPT 2014
Ahad, 7 September 2014

JANGAN PIJAK


MAK CAKAP


Sabtu, 6 September 2014

GILA CEPAT


Jumaat, 5 September 2014

MESIN MEMUDAHKAN KERJA


Khamis, 4 September 2014

SEGMEN BLOGWALKING BY RRSYA EYRDINA

klik banner untuk join
Tamat Pada 10 September
Rabu, 3 September 2014

KERETA IDAMAN


ONLINE 24/7


Selasa, 2 September 2014

SPIDERMAN


Isnin, 1 September 2014

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger