November 2013 - lawak santai aje
LAWAK :
Recent Posts

BACALAH

BACALAH
BACALAH
walau di mana anda berada

Sabtu, 30 November 2013

NUFFNANG BALANCE RM 0.00


Hari nih aku jadikan total earning nuffnang aku menjadi kosong..

memandangkan memang tak banyak kempen dan juga pergerakkan pendapatan yang agak slow kebelakangan ini.. maka aku tanpa ragu-ragu dan bertangguh lagi dengan pantasnya aku tunaikan earning Nuffnang aku..

Kena tunggu bulan Januari nanti baru dapat cek tu.. Alhamdulillah.. Rezeki.


Jumaat, 29 November 2013

MIXER ROSAK?

MIXER ROSAK?
MIXER ROSAK?
jangan panik..
jadilah kreatif

CPUV NUFFNANG - MAH SING SOUTHVILLE



TERIMA KASIH NUFFNANG

Dapat lagi kempen CPUV iaitu.. Mah Sing Southville Discovery Extravaganza

Sebenarnya CPUV nih masuk pada 25 Nov hari tu.. tapi aku baru dapat  update hari nih..

Kelewatan ini adalah disebabkan aku dihantar BERTAPA selama seminggu di Pusat Latihan CIMB di Bangi..

Nama aje pusat latihan, tapi langsung takde kemudahan WiFi untuk staff.. Yang menjadikan aku lagi bengang ialah Modem P1 yang aku bawak dari rumah langsung tak boleh guna sebab kat kawasan latihan nih takde liputan untuk P1.. arghhhhhh!!!!!!.. Keliling kawasan nih (Bangi) penuh dengan pusat Latihan bank besar-besar.. berpuluh-puluh pusat latihan yang pelbagai ada kat sini dan dekat dengan pusat pengajian tinggi macam UPM dan UNITEN kat sini.. tapi P1 boleh pulak takde liputan kat sini.. punyalah aku bengang gila.. rasa macam nak hempas aje modem P1 tu...

Melalut pulak aku nih.. jauh menyimpang dari tujuan asal aku.. Motif post nih cuma nak ucap terima kasih aje.. hehehehe

Terima Kasih Nuffnang.. Terima Kasih semua pengunjung blog nih.. Sokongan anda semua terhadap blog ini amat aku hargai..


Khamis, 28 November 2013

LAIN DULU LAIN SEKARANG

LAIN DULU LAIN SEKARANG
LAIN DULU LAIN SEKARANG
dulu dikejar
sekarang mengejar

FREE WIFI

FREE WIFI
FREE WIFI
dalam tandas pun boleh online

Rabu, 27 November 2013

KUASA WANITA

KUASA WANITA
KUASA WANITA
jangan pandang rendah kemampuan mereka

Selasa, 26 November 2013

BERBEZA ?

BERBEZA ?
BERBEZA ?
tak semestinya berguna

Isnin, 25 November 2013

DILARANG MEMBUANG AIR

DILARANG MEMBUANG AIR
DILARANG MEMBUANG AIR
sila buang air besar dan kecil di toilet

Ahad, 24 November 2013

SERVIS & JUAL MOTOR ?

SERVIS & JUAL MOTOR ?
SERVIS & JUAL MOTOR ?
maaf.. ini kedai makan
nak makan tau tapau ? 

Sabtu, 23 November 2013

RUMAH CONTOH

RUMAH CONTOH
RUMAH CONTOH
kini di buka untuk jualan

Jumaat, 22 November 2013

NAK MURAH ?

NAK MURAH ?
NAK MURAH ?
buat sendiri kat rumah

Khamis, 21 November 2013

BLOGBUSTER CAMPAIGNS - ASTRO BUZZ CAMPAIGN


Sudah agak lama jugak blog aku nih tak dapat jemputan  untuk blogbuster campaign dari Nuffnang..

Kempen kali nih adalah Astro Buzz Campaign..

Alamak!!!! kena buat video le pulak.. Kebetulan pula aku amat sibuk minggu nih.. Deadline untuk submit adalah pada 25 november nih.. betul-betul tak sempat rasanya nak buat video nih..

Tak buat terasa rugi pulak.. Maka aku pun capai henpon dan terus rakam dan mengarut le apa yang patut dan submit terus kat nuffnang pagi tadi.. Rakam sekadar untuk penyertaan aje..

Harap-harap berjaya..


Rabu, 20 November 2013

GILA FACEBOOK

GILA FACEBOOK
GILA FACEBOOK
dalam jamban pun layannnn...

ROSAK

ROSAK
ROSAK
kalau tak percaya.. cubalah..

Selasa, 19 November 2013

KEMPEN CPUV TERBARU DARI NUFFNANG


TERIMA KASIH NUFFNANG..

sudah agak lama jugak blog aku nih sepi dari CPUV kempen.. mungkin sebab aku kurang memberikan perhatian terhadap blog aku nih sejak kebelakangan nih.. Kebelakangan nih aku memang sibuk sikit.. jadi aktiviti blogwalking aku memang sikit tersangkut-sangkut..

terima kasih kepada Nuffnang yang masih memberikan kepercayaan kepada blog aku nih.. kempen CPUV yang terbaru dari Nuffnang untuk blog aku nih adalah International Autoparts

Terima kasih kepada semua yang masih setia berkunjung dan menceriakan blog aku nih..

Terima Kasih


Isnin, 18 November 2013

SKILL PARKING

SKILL PARKING
SKILL PARKING
level over 1,000,000

PASANGAN BAHAGIA


PASANGAN BAHAGIA
PASANGAN BAHAGIA
buang air besar bersama-sama
hahahaha

Ahad, 17 November 2013

SAYANGI JANTUNG ANDA

SAYANGI JANTUNG ANDA
SAYANGI JANTUNG ANDA
gunakanlah tangga bukannya eskalator

Sabtu, 16 November 2013

FERRARI HARGA MURAH

FERRARI HARGA MURAH
FERRARI HARGA MURAH
kini kita semua mampu membelinya

Jumaat, 15 November 2013

PROMOSI HARGA RUNTUH

PROMOSI HARGA RUNTUH
PROMOSI HARGA RUNTUH
dengan ini harga diturunkan sebanyak RM0.01
penjimatan yang hebat


Khamis, 14 November 2013

BUAH YANG SEGAR

BUAH YANG SEGAR
BUAH YANG SEGAR
petik terus dari pokok

Rabu, 13 November 2013

KONTRAKTOR JALAN

KONTRAKTOR JALAN
KONTRAKTOR JALAN
kami buat jalan aje..
tiang tu bukan kerja kami untuk alihkan.. hahaha

Selasa, 12 November 2013

PROTON TERBARU DI PASARAN

PROTON TERBARU DI PASARAN
PROTON TERBARU DI PASARAN
kenderaan pelbagai guna

Isnin, 11 November 2013

DEPOSIT TUNAI

DEPOSIT TUNAI
DEPOSIT TUNAI
masukkan aje dalam tong tu..
kami akan proses kemudian

Ahad, 10 November 2013

AIRCOND MAHAL ?

AIRCOND MAHAL ?
AIRCOND MAHAL ?
takpe pakai kipas murah sikit..
sejuk jugak

Sabtu, 9 November 2013

BASIKAL INI SIAPA PUNYA ?

BASIKAL INI SIAPA PUNYA ?
BASIKAL INI SIAPA PUNYA ?
beli pakai duit ayah ..
jadi basikal ini ayah punya

Jumaat, 8 November 2013

PROMOSI HARGA

PROMOSI HARGA
PROMOSI HARGA
jual pada harga biasa aje

Khamis, 7 November 2013

HARGA RUMAH DAN TANAH MAHAL

HARGA RUMAH DAN TANAH MAHAL
HARGA RUMAH DAN TANAH MAHAL
buat rumah sendiri atas air..

Rabu, 6 November 2013

PILIHAN BIJAK

PILIHAN BIJAK
PILIHAN BIJAK
tahniah.. anda telah jimat 1 sen

Selasa, 5 November 2013

UTAMAKAN KESELAMATAN

UTAMAKAN KESELAMATAN
UTAMAKAN KESELAMATAN
pastikan kereta anda dilengkapi
airbags

Isnin, 4 November 2013

JANGAN LUPA TUTUP PINTU ?

JANGAN LUPA TUTUP PINTU ?
JANGAN LUPA TUTUP PINTU ?
sama aje..
dua dua pun orang nampak

Ahad, 3 November 2013

BANJIR

BANJIR
BANJIR
jom bersantai meredah banjir

Sabtu, 2 November 2013

HIBURAN DI TOILET

HIBURAN DI TOILET
HIBURAN DI TOILET
jangan tanya kenapa aku lama sangat buang air

Jumaat, 1 November 2013

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger