2013 - lawak santai aje
LAWAK :
Recent Posts

BETIK ?

BETIK ?
BETIK ?
bukanlah..
itukan pisang...

Selasa, 31 Disember 2013

RESTORAN MAKANAN SEGERA

RESTORAN MAKANAN SEGERA
RESTORAN MAKANAN SEGERA
khas untuk hanti dan jembalang

Isnin, 30 Disember 2013

RESPEK

RESPEK
RESPEK
bertungkus lumus bekerja untuk menyaman anda

Ahad, 29 Disember 2013

PERJALANAN MASIH JAUH

PERJALANAN MASIH JAUH
PERJALANAN MASIH JAUH
kita bersantai dulu

Sabtu, 28 Disember 2013

LUPA CAJ BATERI

LUPA CAJ BATERI
LUPA CAJ BATERI
kini tak perlu risau lagi

Jumaat, 27 Disember 2013

BANGANG

BANGANG
BANGANG
kini boleh dijual beli

Khamis, 26 Disember 2013

NEVER CLOSE

NEVER CLOSE
NEVER CLOSE
tapi kami tutup pukul 1 pagi

Rabu, 25 Disember 2013

NAK CEPAT ?

NAK CEPAT ?
NAK CEPAT ?
terbang biar cepat sampai

Selasa, 24 Disember 2013

BANGUN PAGI

BANGUN PAGI
BANGUN PAGI
jangan lupa gosok gigi

Isnin, 23 Disember 2013

CPUV CAMPAIGN NUFFNANG- INTI



Terima Kasih Nuffnang..

agak lama juga blog nih tak dapat buffered earning dari Nuffnang

Alhamdullillah... sekali dua kempen serentak dia bagi..

Terima Kasih juga pada semua yang masih terus memberi sokongan terhadap blog nih..

Terima Kasih Semua


Ahad, 22 Disember 2013

PARKING BERBUMBUNG

PARKING BERBUMBUNG
PARKING BERBUMBUNG
sila bayar ajelah saman

MINYAK JATUH ?

MINYAK JATUH ?
MINYAK JATUH ?
tak mungkinlah...
pam minyak yang jatuh

Sabtu, 21 Disember 2013

DUA DALAM SATU

DUA DALAM SATU
DUA DALAM SATU
kedua-duanya sama penting

Jumaat, 20 Disember 2013

DILARANG MELETAK MOTORSIKAL

DILARANG MELETAK MOTORSIKAL
DILARANG MELETAK MOTORSIKAL
maaf kami tak faham
bahasa melayu
hahahaha

Khamis, 19 Disember 2013

JANGAN LUPA

JANGAN LUPA
JANGAN LUPA
letak semula pam setelah mengisi minyak

Rabu, 18 Disember 2013

TERJEMAHAN

TERJEMAHAN
TERJEMAHAN
terjemahan terus dari kamus

Selasa, 17 Disember 2013

PONDOK POLIS

PONDOK POLIS
PONDOK POLIS
bukanlah...
ini pondok buruk

Isnin, 16 Disember 2013

MODIFIED KERETA

MODIFIED KERETA
MODIFIED KERETA
yang penting selamat berkunci

Ahad, 15 Disember 2013

25 JAM

25 JAM
25 JAM
selamat datang ke restoran
yang bukak 25 jam sehari

Sabtu, 14 Disember 2013

MALAYSIA BOLEH

MALAYSIA BOLEH
MALAYSIA BOLEH
bonet tak muat ?
atas bumbung pun boleh

Jumaat, 13 Disember 2013

STESEN MINYAK

STESEN MINYAK
STESEN MINYAK
Arahan Lembut
dan
Permintaan Patut

Khamis, 12 Disember 2013

POTONG RUMPUT

POTONG RUMPUT
POTONG RUMPUT
kena potong cepat..
petang nih ada game..

Rabu, 11 Disember 2013

NO PARKING

NO PARKING
NO PARKING
pening kepala...
tampal pakai super glue tuuuu..

Selasa, 10 Disember 2013

AIR DAH MAHAL

AIR DAH MAHAL
AIR DAH MAHAL
basuh tangan
bayar 20 sen

Isnin, 9 Disember 2013

PANGGILAN PENTING ?

PANGGILAN PENTING ?
PANGGILAN PENTING ?
tiada panggilan
sepenting seruan Ilahi

Ahad, 8 Disember 2013

GO AHEAD

GO AHEAD
GO AHEAD
YOU CAN MAKE IT ..
(arwah dulu memang baik orangnya)

Sabtu, 7 Disember 2013

SNOW WHITE

SNOW WHITE
SNOW WHITE
jangan bermalam dirumah lelaki yang tidak dikenali..

Jumaat, 6 Disember 2013

CPUV-BE NUFFNANG : PUSAT PUNGUTAN ZAKAT



Terima Kasih Nuffnang..

Dapat satu kempen CPUV dari nuffnang.. Kempen dari Pusat Pungutan Zakat..

Ini sahaja kempen CPUV yang sedang berjalan kat blog aku nih.. yang lain semuanya dah credited..
kira oklah daripada takde langsung... huhuhuhu

terima kasih juga pada semua yang masih terus menyokong blog aku nih..

Terima Kasih Semuanya


Khamis, 5 Disember 2013

JANA PENDAPATAN DENGAN FACEBOOK

JANA PENDAPATAN DENGAN FACEBOOK
JANA PENDAPATAN DENGAN FACEBOOK
kami kaya dengan duit anda..
anda join.. kami kaya

BERGURAU ?

BERGURAU ?
BERGURAU ?
tidak..
kami tidak bergurau...
cubalah kalau nak tahu..

Rabu, 4 Disember 2013

MACAM PRO

MACAM PRO
MACAM PRO
cara mengambil gambar mata dari jarak dekat

Selasa, 3 Disember 2013

O K U

O K U
O K U
kini boleh menyertai pasukan keselamatan

Isnin, 2 Disember 2013

SILA TUNGGU SEBENTAR

SILA TUNGGU SEBENTAR
SILA TUNGGU SEBENTAR
saya nak update status kat facebook dulu..

Ahad, 1 Disember 2013

BACALAH

BACALAH
BACALAH
walau di mana anda berada

Sabtu, 30 November 2013

NUFFNANG BALANCE RM 0.00


Hari nih aku jadikan total earning nuffnang aku menjadi kosong..

memandangkan memang tak banyak kempen dan juga pergerakkan pendapatan yang agak slow kebelakangan ini.. maka aku tanpa ragu-ragu dan bertangguh lagi dengan pantasnya aku tunaikan earning Nuffnang aku..

Kena tunggu bulan Januari nanti baru dapat cek tu.. Alhamdulillah.. Rezeki.


Jumaat, 29 November 2013

MIXER ROSAK?

MIXER ROSAK?
MIXER ROSAK?
jangan panik..
jadilah kreatif

CPUV NUFFNANG - MAH SING SOUTHVILLE



TERIMA KASIH NUFFNANG

Dapat lagi kempen CPUV iaitu.. Mah Sing Southville Discovery Extravaganza

Sebenarnya CPUV nih masuk pada 25 Nov hari tu.. tapi aku baru dapat  update hari nih..

Kelewatan ini adalah disebabkan aku dihantar BERTAPA selama seminggu di Pusat Latihan CIMB di Bangi..

Nama aje pusat latihan, tapi langsung takde kemudahan WiFi untuk staff.. Yang menjadikan aku lagi bengang ialah Modem P1 yang aku bawak dari rumah langsung tak boleh guna sebab kat kawasan latihan nih takde liputan untuk P1.. arghhhhhh!!!!!!.. Keliling kawasan nih (Bangi) penuh dengan pusat Latihan bank besar-besar.. berpuluh-puluh pusat latihan yang pelbagai ada kat sini dan dekat dengan pusat pengajian tinggi macam UPM dan UNITEN kat sini.. tapi P1 boleh pulak takde liputan kat sini.. punyalah aku bengang gila.. rasa macam nak hempas aje modem P1 tu...

Melalut pulak aku nih.. jauh menyimpang dari tujuan asal aku.. Motif post nih cuma nak ucap terima kasih aje.. hehehehe

Terima Kasih Nuffnang.. Terima Kasih semua pengunjung blog nih.. Sokongan anda semua terhadap blog ini amat aku hargai..


Khamis, 28 November 2013

LAIN DULU LAIN SEKARANG

LAIN DULU LAIN SEKARANG
LAIN DULU LAIN SEKARANG
dulu dikejar
sekarang mengejar

FREE WIFI

FREE WIFI
FREE WIFI
dalam tandas pun boleh online

Rabu, 27 November 2013

KUASA WANITA

KUASA WANITA
KUASA WANITA
jangan pandang rendah kemampuan mereka

Selasa, 26 November 2013

BERBEZA ?

BERBEZA ?
BERBEZA ?
tak semestinya berguna

Isnin, 25 November 2013

DILARANG MEMBUANG AIR

DILARANG MEMBUANG AIR
DILARANG MEMBUANG AIR
sila buang air besar dan kecil di toilet

Ahad, 24 November 2013

SERVIS & JUAL MOTOR ?

SERVIS & JUAL MOTOR ?
SERVIS & JUAL MOTOR ?
maaf.. ini kedai makan
nak makan tau tapau ? 

Sabtu, 23 November 2013

RUMAH CONTOH

RUMAH CONTOH
RUMAH CONTOH
kini di buka untuk jualan

Jumaat, 22 November 2013

NAK MURAH ?

NAK MURAH ?
NAK MURAH ?
buat sendiri kat rumah

Khamis, 21 November 2013

BLOGBUSTER CAMPAIGNS - ASTRO BUZZ CAMPAIGN


Sudah agak lama jugak blog aku nih tak dapat jemputan  untuk blogbuster campaign dari Nuffnang..

Kempen kali nih adalah Astro Buzz Campaign..

Alamak!!!! kena buat video le pulak.. Kebetulan pula aku amat sibuk minggu nih.. Deadline untuk submit adalah pada 25 november nih.. betul-betul tak sempat rasanya nak buat video nih..

Tak buat terasa rugi pulak.. Maka aku pun capai henpon dan terus rakam dan mengarut le apa yang patut dan submit terus kat nuffnang pagi tadi.. Rakam sekadar untuk penyertaan aje..

Harap-harap berjaya..


Rabu, 20 November 2013

GILA FACEBOOK

GILA FACEBOOK
GILA FACEBOOK
dalam jamban pun layannnn...

ROSAK

ROSAK
ROSAK
kalau tak percaya.. cubalah..

Selasa, 19 November 2013

KEMPEN CPUV TERBARU DARI NUFFNANG


TERIMA KASIH NUFFNANG..

sudah agak lama jugak blog aku nih sepi dari CPUV kempen.. mungkin sebab aku kurang memberikan perhatian terhadap blog aku nih sejak kebelakangan nih.. Kebelakangan nih aku memang sibuk sikit.. jadi aktiviti blogwalking aku memang sikit tersangkut-sangkut..

terima kasih kepada Nuffnang yang masih memberikan kepercayaan kepada blog aku nih.. kempen CPUV yang terbaru dari Nuffnang untuk blog aku nih adalah International Autoparts

Terima kasih kepada semua yang masih setia berkunjung dan menceriakan blog aku nih..

Terima Kasih


Isnin, 18 November 2013

SKILL PARKING

SKILL PARKING
SKILL PARKING
level over 1,000,000

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger