CHURP CHURP CASHOUT - lawak santai aje
LAWAK :

CHURP CHURP CASHOUT

Isnin, 29 Julai 2013


Aku tak pernah buat entry pasal churp-churp.. sebab takde benda yang aku boleh share.. tapi hari ini aku pecah berita pasal churp-churp.. setelah sekian lama duit yang ada dalam tu dah cukup untuk cash out.. itu pun setelah sekian lama aku berusaha share churp-churp kat blog dan facebook..



tak banyak mana pun.. susah betul nak capai RM100.00 tu.. akhirnya dapat juga..

lepas ni tinggal tunggu dia hantar cek.. hehehehe

TERIMA KASIH PADA SEMUA YANG TELAH MENJADIKAN CASHOUT INI SUATU KENYATAAN..




Share this article :

+ ulasan + 13 ulasan

29 Julai 2013 12:01 PTG

share lah skit..haha

29 Julai 2013 12:37 PTG

Wah. Boleh buat duit raya tuu :)

29 Julai 2013 12:56 PTG

Alhamdullillah... leh tau berapa lama tu

29 Julai 2013 1:31 PTG

tahniah.. duit raya tu. kite ni berzaman duk tggu churp2 naik. rm5 pon pyah, huhuhu

29 Julai 2013 1:51 PTG

boleh boleh.. hahahaha

29 Julai 2013 1:52 PTG

hahaha.. lepas raya baru dapat.. 60 hari tu..

29 Julai 2013 1:54 PTG

lama tuuuuu.. sejak dari 2011.. baru nih dapat.. macam tak berbaloi

29 Julai 2013 1:56 PTG

lepas raya baru dapat.. 60 hari tu.. takpe Green Amila.. saya punya nih dari tahun 2011, baru le ni dapat.. hahahaha

29 Julai 2013 4:32 PTG

dah terbau pizza dah >.<

29 Julai 2013 5:33 PTG

Yay! Dah cashout :) Elma pun dah cashout aritu tp still pending. Huhu. Sabar jelah. hee

29 Julai 2013 5:41 PTG

wah, tahniah. bolehla belanja Tedi, hehehe

30 Julai 2013 7:13 PG

Duit raya duit raya~
Tak pernah cashout lagi.

30 Julai 2013 8:37 PTG

tahniah man.. boleh belanja aiza.. :D

Catat Ulasan

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger