BLOGBUSTER CAMPAIGNS - SWITCH 2 U - lawak santai aje
LAWAK :

BLOGBUSTER CAMPAIGNS - SWITCH 2 U

Selasa, 9 Julai 2013


TERIMA KASIH NUFFNANG..  VIDEO BLOGBUSTER YANG AKU HANTAR DAH APPROVED..

KEMPEN BERMULA DARI 9 JULAI 2013 HINGGA 29 JULAI 2013..

... ................................................................................
aku masih bermasalah dengan blog ini.. aku tak boleh masuk tanpa taip "www".. sesiapa yang punyai masalah yang sama dengan aku dan ada cara mengatasinya boleh kongsikan dengan aku.. aku dah pening nih.. nak update blog rasa macam malas sangat bila tengok blog visitor yang jatuh mendadak gila

Share this article :

+ ulasan + 2 ulasan

9 Julai 2013 6:46 PG

aiza tak pernah submit pun video blogbuster tu.. tak reti nak buat..
pasal masalah tu aiza pun tak pasti juga.. maaf tak dapat membantu..

9 Julai 2013 9:11 PG

tahniah..sy punya pending lagi..huhu

Catat Ulasan

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger