BLOGBUSTER CAMPAIGNS - ASTRO BUZZ CAMPAIGN - lawak santai aje
LAWAK :

BLOGBUSTER CAMPAIGNS - ASTRO BUZZ CAMPAIGN

Rabu, 20 November 2013

Sudah agak lama jugak blog aku nih tak dapat jemputan  untuk blogbuster campaign dari Nuffnang..

Kempen kali nih adalah Astro Buzz Campaign..

Alamak!!!! kena buat video le pulak.. Kebetulan pula aku amat sibuk minggu nih.. Deadline untuk submit adalah pada 25 november nih.. betul-betul tak sempat rasanya nak buat video nih..

Tak buat terasa rugi pulak.. Maka aku pun capai henpon dan terus rakam dan mengarut le apa yang patut dan submit terus kat nuffnang pagi tadi.. Rakam sekadar untuk penyertaan aje..

Harap-harap berjaya..


Share this article :

+ ulasan + 1 ulasan

20 November 2013 3:52 PTG

semoga berjaya man,
insyaAllah ada rezeki berjaya tu nanti :)
ika pun aritu tak sempat nak join sponsored advert dr nuffnang, sb lambat check email, due date dh tamat hewhew xd rezeki :)

Catat Ulasan

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger