MINI GIVEAWAY : SIAPA NAK SOTONG? - lawak santai aje
LAWAK :

MINI GIVEAWAY : SIAPA NAK SOTONG?

Rabu, 23 April 2014


FIRST TIME BUAT GIVEAWAY.. BUAT KECIL-KECILAN.. HARAP ADA YANG SUDI NAK JOIN

GIVEAWAY BERMULA DARI 22/3/2014 HINGGA 23/4/2014

SYARAT-SYARAT:
1) BERALAMAT DI MALAYSIA
2) ADA BLOG
3) BUAT SATU ENTRI BERTAJUK : "MINI GIVEAWAY : SIAPA NAK SOTONG?"
4) COPY & PASTE BANNER DIATAS DAN BACKLINKKAN KE ENTRI INI
5) FOLLOW BLOG (tak wajib)  LAWAK SANTAI AJE
                                 GIVEAWAY, SEGMEN, CONTEST,JOM SANTAI AJE
6) KLIK IKLAN INI === INI===INI
     (sila print screen dan letakkan dalam entri anda) *wajib- setiap entri akan disemak
   
sila klik (x) sebelum print screen

7) KLIK IKLAN NUFFNANG KAT BLOG INI (yang ini tak payah print screen) kalau print screen lagi aku suka.. hahahaha
8) TINGGALKAN LINK ENTRI DI DALAM KOMEN DIBAWAH

ITU SAHAJA SYARAT-SYARATNYA

HADIAH-HADIAHNYA IALAH


TABUNG SOTONG KURITA UNTUK SEORANG PEMENANG


BUTTON BADGE UNTUK 3 PEMENANG


BUKU WANG SAKU UNTUK 5 PEMENANG

CARA PEMILIHAN PEMENANG

100 % RANDOM.. SEMUA ORANG BERPELUANG MENANG.. PELUANG SAMARATA


Share this article :

+ ulasan + 31 ulasan

22 Mac 2014 9:57 PG

join.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

23 Mac 2014 5:27 PTG

Joined :D
http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

24 Mac 2014 12:13 PTG

http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

24 Mac 2014 1:45 PTG

Salam. tq invite.

saya nak sotong:D

http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

24 Mac 2014 2:03 PTG

saya turut serta :)

http://amirkhalis.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

24 Mac 2014 4:24 PTG

Bismillah. Joined :D
http://kakarians-forever.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

25 Mac 2014 2:30 PTG

assalamualaikum. saya join yee !

http://lolipoppoppop.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

25 Mac 2014 4:05 PTG

bismillah, saya join yee ^^ harap ade rezeki kat sini :))

http://amirahamer.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

25 Mac 2014 7:48 PTG

http://h-roro.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

.nuffnang tak keluar.

30 Mac 2014 12:25 PG

join..nanok sotong..hidup punya..
http://strawberrysgurls.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

30 Mac 2014 2:42 PTG

http://segmenbizaly.blogspot.com/2014/03/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

join !! nak sgt tabung sotong tu =)

2 April 2014 8:37 PG

dah join :)
harap bertuah
http://cikalyea.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

2 April 2014 10:53 PG

Nak menang sotong atau buku wang saku :D
http://komikfeeqry.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

3 April 2014 9:01 PG

akak join yer..
http://adna2029.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.ht

3 April 2014 10:25 PG

@adna^madhiha^ penyertaan tak lengkap..
tiada printscreen kat entri(wajib)

3 April 2014 11:12 PG

http://mamalynnthestoryteller.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

da join

3 April 2014 9:40 PTG

ana join.. sudi la follow blog ana jg...
http://jantungk.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

4 April 2014 3:23 PTG

done prontcreen sowi la satu je yg lain akak xdpt masuk la..fb kena block

4 April 2014 3:31 PTG

joined!

http://storyfromummi.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

5 April 2014 8:21 PTG

MALAM BRO

http://seridewimalamjohor.blogspot.com/

5 April 2014 9:16 PTG

join
http://mellyareenza.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

6 April 2014 3:30 PTG

SAlam...saya join

http://ssurianahyana.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

7 April 2014 10:05 PTG

saya join http://badariahkakak007.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

8 April 2014 5:00 PTG

haissshhh la octo.. :D

10 April 2014 12:46 PTG

join

http://sayangsyeeda.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

15 April 2014 10:27 PG

Baru sempat nak join (^^,)
http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

*Singgah menabung mr.nuff Ford. Derma cket kat sini: Lisa Surihani Bagi Tips.TQ

15 April 2014 9:50 PTG

join sotong....
http://syghashhasz.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

16 April 2014 12:14 PTG

joined
http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

16 April 2014 9:37 PTG

http://bluepinkiey.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

17 April 2014 6:35 PTG

http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/mini-giveaway-siapa-nak-sotong.html

21 Mei 2014 3:52 PTG

bestnye.. maaf.. sy bru berpeluang nk bw para blogger.. bz sgt kebelakangan ney :)

Catat Ulasan

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger