PENGELUARAN 8 SHARE KALI KE 2 - lawak santai aje
LAWAK :

PENGELUARAN 8 SHARE KALI KE 2

Khamis, 5 Jun 2014


Syukur Alhamdulillah.. rezeki masuk lagi..

Terima kasih 8Share.. ini adalah pengeluaran yang ke 2 aku bersama 8Share..

kepada yang belum tahu 8Share sama lebih kurang macam Churpchurp.. setiap klik iklan dapat sekurang-kurangnya RM0.20.. cuma bezanya earning di kreditkan terus kedalam akaun dan jumlah minimun cash-out cuma RM50.00 sahaja.. jadi tak perlulah tunggu cek sampai.. tengok aje akaun dah kredit atau belum..

kepada sesiapa yang berminat untuk mencuba atau nak daftar 8Share nih bolehlah klik SINI..

semoga kita sama-sama mendapat manfaat darinya..


Share this article :

+ ulasan + 4 ulasan

5 Jun 2014 9:50 PG

salam. sy pun pengguna 8share..tak sampai seminggu duit da masuk dalam akaun :))

21 Jun 2014 1:02 PTG

best nya huu wat duit secara online..ada tips tak..huu untuk nuffnang serta 8share ..lama menanti. xnaik naik :(

21 Jun 2014 2:18 PTG

@Iola nuffnang.. saya rajin hantar tiket pada nuffnang.. untuk 8share saya share link dgn kawan facebook.. rayu2 sikit kawan-kawan klik ihsan

5 September 2014 10:57 PTG

wow!
tahniah!
byk dh cashout kan?
best!

Catat Ulasan

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger