THANK YOU LAZADA - lawak santai aje
LAWAK :

THANK YOU LAZADA

Jumaat, 5 Oktober 2018

Alhamdulillah rezeki..

Menang RM 150.00..  Lama dah tak join contest macam nih.. Syukur terpilih.. Pemilihan secara random katanya...
Hurmmm rasanya macam tak random..
KENAPA????
sebab Lazada ada semua detail aku nama penuh berserta alamat rumah sekali...
rasanya Lazada pilih pemenang mereka yang menyertai contest ini yang juga pembeli tegar kat lazada...
SEBAB? alamat kalau aku beli barang kat Lazada bukan alamat IC aku, alamat yang ada pada LAZADA adalah alamat khas aku beli barang... SEBAB aku kerja.. rumah taklde orang orang.. Jadi aku guna alamat rumah mak aku..
JADIIIIIII.. rasanya... kalau nak menang... rajin-rajinlah shopping kat LAZADA... hehehehe..
BETUL KE BOHONG?
Entah.. ya kot?
Tapi dah memang aku sangat selesa beli barang kat LAZADA..
Barang murah, penghantaran cepat, barang diterima dalam kondisi yang memuaskan hati, pemulangan barang yang mudah... aku memang sangat puas hati dengan perkhidmatan mereka..
Dah menang nih.. boleh beli barang lagi kat LAZADA..
barang APA?
Hurmmm ?????  Nantilah kalau rajin aku kasi UP barang yang aku beli.
Share this article :

+ ulasan + 4 ulasan

5 Oktober 2018 2:52 PTG

Tahniah! Selamat membeli belah

5 Oktober 2018 4:40 PTG

Tahniah.
Lumayan rezekinya

6 Oktober 2018 11:33 PG

tahniah menang contest.

9 Oktober 2018 10:43 PG

Tahniah..

Catat Ulasan

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger