BLOGBUSTER CAMPAIGNS & SELAMAT HARI RAYA - lawak santai aje
LAWAK :

BLOGBUSTER CAMPAIGNS & SELAMAT HARI RAYA

Jumaat, 16 Ogos 2013


Blogbuster campaigns switch to u income sudah masuk.. dah boleh cash out lagi.. tunggu lepas rayalah cash out kan.. malas nak tunggu lama-lama.. asal boleh kuar aku kuarkan.. terima kasih nuffnang.. terima kasih kawan-kawan.. sayang semuanya..


Aku dah mula cuti raya.. 2 minggu cuti.. maka 2 minggulah blog ini akan bersawang.. Mohon maaf sebab takde update terbaru untuk blog ini selama 2 minggu.. aku akan cuba update kalau ada masa terluang.. tapi mengikut pengalaman sebelum nih.. blog nih memang confirm akan bersawang... Bersawangnya blog nih maka income nuffnang pun bakal jatuh merudum.. takpelah.. nanti lepas raya sambung balik naikkan balik blog nih..


SELAMAT HARI RAYA... 


Share this article :

+ ulasan + 8 ulasan

5 Ogos 2013 9:52 PG

tahniah..join jgk tp kna reject..haha

5 Ogos 2013 2:47 PTG

dah boleh bagi duit raya tu, he

5 Ogos 2013 2:51 PTG

whoa, selamat hari raya bro. takpe aku jenguk sambil tekan3 >.<

5 Ogos 2013 2:52 PTG

Wow... join jugak.. tp xde la gampak cam ni...

5 Ogos 2013 10:00 PTG

Wah!Dapat angpao raya ni.

6 Ogos 2013 1:22 PTG

wah, banyaknya.. tahniah man.. aiza je yang tak pernah join kempen nuffanng tu.. lepas ni nak cuba juga la.. di kesempatan ni aiza ucapkan selamat hari raya kepada man.. mohon maaf di atas keterlanjuran kata atau komen.. selamat bercuti ya.. :D

6 Ogos 2013 2:58 PTG

xsempat pun nak join blogbuster ari tue..ada dua blogbuster kan?

17 Ogos 2013 11:39 PTG

huhu tahniah bro~ msyukkkkk

Catat Ulasan

Pengikut

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. lawak santai aje - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger